91
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 35 γρ
- βούτυρο 35 γρ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- γάλα εβαπορέ 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μαχλέπι 7 γρ
- κακουλέ 5 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κσ
- μαστίχα Χίου 5 γρ
- μαγιά νωπή 50 γρ
- αλεύρι σκληρό 650 γρ
- αυγά 1 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου -
Σήμερα, λοιπόν, είπα να σας δώσω τη μία από τις δύο συνταγές για τα τσουρέκια που έφτιαξα. Η συγκεκριμένη είναι του Στ.Παρλιάρου και είναι μια πανεύκολη συνταγή... χωρίς προζύμι. Είναι απίστευτα εύκολη και γρήγορη, τα τσουρέκια όταν μπαίνουν στον φούρνο της κουζίνας στους 35 βαθμούς Κελσίου, φουσκώνουν σχετικά γρήγορα για πρώτη φορά και αφού τα πλάσουμε η δεύτερη φορά είναι ...παιχνιδάκι! ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com