by admin

ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η παρακάτω συνταγή, λοιπόν, βασίζεται στη ζύμη για τα ρολά κανέλας μόνο που όταν την τυλίξετε σε ρολό αντί να την κόψετε σε σαλιγκάρια, την κόβετε κατά μήκος και στριφογυρνάτε τα δύο μέρη ώστε να πάρετε μια πλεξούδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ζύμη για τσουρέκι για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στη γέμιση, χρησιμοποίησα πραλίνα φουντουκιού και ψημένα φουντούκια για έξτρα γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: τσουρέκι γεμιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pastry-tsio.blogspot.com