ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

Καταχωρήθηκε στις 13/12/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η παρακάτω συνταγή, λοιπόν, βασίζεται στη ζύμη για τα ρολά κανέλας μόνο που όταν την τυλίξετε σε ρολό αντί να την κόψετε σε σαλιγκάρια, την κόβετε κατά μήκος και στριφογυρνάτε τα δύο μέρη ώστε να πάρετε μια πλεξούδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ζύμη για τσουρέκι για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στη γέμιση, χρησιμοποίησα πραλίνα φουντουκιού και ψημένα φουντούκια για έξτρα γεύση.

Διάβασε τη συνταγή στο https://pastry-tsio.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!