by admin

Τα πιο αφράτα τσουρέκια μετατρέπονται σε δύο ... μπονσάι εκδοχές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

'Ετσι, λοιπόν, κατέληξα στην σημερινή μου πρόταση για δύο ειδών διαφορετικά τσουρεκάκια... μαφινάκια γεμιστά με μαρμελάδα και τσουρεκοκουλουράκια ή αλλιώς τσουρεκάκια - πλεξιδούλες, μικρά, σχεδόν σαν τα παραδοσιακά κουλουράκια που ετοιμάζονται σε χρόνο ρεκόρ, ζυμώνονται με το μίξερ και τρώνονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μια και είναι ... στην κυριολεξία θεϊκά!!! Και φυσικά... δεν είναι μόνον για το Πάσχα!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά τσουρέκια, τσουρέκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com