353
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- καρύδια 250 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- μέλι 300 γρ
Ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου. Το φύλλο είναι χειροποίητο σπιτικό, το οποίο αλείφεται με ελαιόλαδο, γεμίζεται με καρυδόψιχα και ψήνεται στον φούρνο. Υλικά Για το φύλλο 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι baking powder 1/2 φλ. ελαιόλαδο απαλό 200 γρ. νερό μία πρέζα αλάτι ελαιόλαδο για το άλειμμα (όσο χρειαστεί) ...
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com