70
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 65 γρ
- γιαούρτι 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο -
- σιρόπι σοκολάτας -
- μέλι -
- σιρόπι -
- ξηροί καρποί -
Οι τηγανίτες μου θυμίζουν χειμωνιάτικα βράδια, σαββατοκύριακα και ψιλόβροχο. Με τη ζύμη αυτή φτιάχνετε έναν πυκνό χυλό. Η πυκνότητά του βοηθάει να έχετε τηγανίτες με σαφή όρια, χωρίς ποδαράκια (που δεν μου αρέσουν). Ε, αν σας αρέσουν εσάς, κάνετε πιο αραιό το μίγμα. Δεν θα τα χαλάσουμε :-)
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com