82
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 225 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 30 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- βούτυρο αγελάδος 0.5 κούπα/ες
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 375 γρ
- γλυκόζη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι τμχ
Παλιο παραδοσιακο και αγαπημενο γλυκο τα τουλουμπακια με το σιροπι να ρεει και να πλημμυριζει τον ουρανισκο την ωρα που το δαγκωνεις, και να σου προκαλει τετοια γλυκια ηδονη, που δεν μπορεις να σταματησεις μονο στο ενα.. Απολαυστε τα!!!
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com