by admin

Τσουρέκια με Μέλι χωρίς Ζύμωμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Πασχαλινά τσουρέκια χωρίς ζύμωμα με την εύκολη και απλή διαδικασία του "sleep bread" της Focaccia.Αυτή η διαδικασία της ζύμωσης έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση και την ενίσχυση της γεύσης.Η προσθήκη των μπαχαρικών τα κάνει ιδιαιτέρως αρωματικά και νόστιμα. Το δε μέλι τα κάνει ήπια γλυκά, αφράτα και πολύ μαλακά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά τσουρέκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es