Τσουρέκια με Μέλι χωρίς Ζύμωμα

Καταχωρήθηκε στις 05/04/15

5 Ψήφοι Ψήφισε

Πασχαλινά τσουρέκια χωρίς ζύμωμα με την εύκολη και απλή διαδικασία του "sleep bread" της Focaccia.Αυτή η διαδικασία της ζύμωσης έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση και την ενίσχυση της γεύσης.Η προσθήκη των μπαχαρικών τα κάνει ιδιαιτέρως αρωματικά και νόστιμα. Το δε μέλι τα κάνει ήπια γλυκά, αφράτα και πολύ μαλακά.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!