by admin

Δαμασκηνόπιτα με Τριφτή Ζύμη (Crumble)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Απίθανη δαμασκηνόπιτα με φρέσκα δαμάσκηνα, λίγη ζάχαρη και τριφτή ζύμη (crumble) με νιφάδες βρώμης που είναι από τις πιο νόστιμες ζύμες που κυκλοφορούν. Η εποχή για δαμάσκηνα είναι το φθινόπωρο και για λίγο καιρό ακόμα, οπότε σπεύσατε να την δοκιμάσετε. Σε χώρες όπως η Αγγλία κι η Αυστραλία oι τάρτες με τριφτή ζύμη συνοδεύονται και περιχύνονται με ζεστή κρέμα με βάση το αραβοσιτάλευρο (custard) η οποία πάνω από την δαμασκηνόπιτα « σπάει» την ελαφριά της ξινίλα και μουλιάζει την μπισκοτένια της ζύμη …
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Γλυκές πίτες
Περισσότερες συνταγές: δαμασκηνόπιτα, κράμπλ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr