69
Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 πκτ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα φρέσκο 400 ml
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βούτυρο 80 γρ
- βούτυρο 15 γρ
Τα φύλλα κρούστας που έχουν περισσέψει, τυλιγμένα καλά σε μεμβράνη φαγητού και μετά σε μια ναυλον σακούλα επίσης καλά κλεισμένη, μπορούν να διατηρηθούν μια χαρά στην συντήρηση του ψυγείου για 5-6 ημέρες. λοιπόν σας έχει μείνει φύλλο κρούστας από μια πίτα και θέλετε να γλυκαθείτε... μια γρήγορη και εύκολη μπουγάτσα είναι ότι πρέπει, ειδικά το απογευματάκι που η υπογλυκαιμία έχει κάνει την εμφάνισή της
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com