161
Υλικά
- βούτυρο 0.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κσ
- αλάτι 1 τσιμπ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Η κυδωνόπιτα λοιπόν δεν είναι καμιά καινούρια ιδέα. Δεν ξέρω αν την έχετε φτιάξει ποτέ αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε. Στους δικούς μου αρέσει εξίσου με τη μηλόπιτα. Αυτή την εποχή τα κυδώνια είναι άφθονα, έχουν «φάει» και τη βροχή που τα γλυκαίνει και τα κάνει αφράτα, και είναι ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες εφαρμογές εκτός από τις κλασικές...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com