64
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ανθότυρο 220 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 400 ml
- γιαούρτι 100 γρ
- μήλα 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 κγ
- φύλλο κρούστας 6 φύλλα
- βούτυρο 20 γρ
- μαργαρίνη 20 γρ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- βανίλια 2 τμχ
Η συνταγή είναι αυτοσχέδια καθαρά... ξέρετε ένα από κείνα τα πειράματα που κάνουν την κουζίνα μια εντελώς δημιουργική απασχόληση, βάζοντας σε "κίνηση" τη φαντασία και προκαλώντας χαλάρωση αλλά και καλή διάθεση...Ας αυτοσχεδιάσουμε στην κουζίνα με τα υλικά που ήδη έχουμε ή κι αν δεν έχουμε μπορούμε να αποκτήσουμε, ας πειραματιστούμε με γεύσεις και αρώματα που μας αρέσουν... είναι μια ευχαρίστηση...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com