90
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- γάλα φρέσκο 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κουβερτούρα 125 γρ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 φακ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- βανίλια 0.5 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- μήλα 4 τμχ
- καρύδια 100 γρ
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 πορτοκάλι 300 γρ καστανή ζάχαρη 4 αυγά 125 γρ κουβερτούρα Υλικά για την κρέμα 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια 500 ml φρέσκο γάλα 100 γρ. καστανή ζάχαρη σπόρους από 1/2 βανίλια ...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com