146
Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 100 ml
- μήλα 8 τμχ
- ζάχαρη 600 γρ
- λεμόνι 5 σταγ
Μηλόπιτα σιροπιαστή με φύλλο κρούστας. Λίγα μυστικά ακόμα Το ταψί που θα βάλετε το ρολό να μην είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το ρολό γιατί οι άκρες του ρολού είναι ανοιχτές και θα χυθεί η γέμιση. Καλό είναι να είναι σφηνωμένες οι άκρες του ρολού στο ταψί. Μην σκεπάσετε τη μηλόπιτα για να διατηρηθεί τραγανό το φύλλο....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com