95
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βούτυρο αγελάδος 180 γρ
- γάλα φρέσκο 1 κιλ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- κορν φλάουρ 7 κσ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 20 γρ
Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά
180 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο
Υλικά για την κρέμα
1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες
1 φρέσκια βανίλια
200 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
7 κ.σ κόρν φλάουρ
4 αυγά
20 γρ βούτυρο αγελάδος
ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
κανέλα, για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com