51
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 350 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- αλεύρι 350 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρακή-τσικουδιά 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- αλάτι 0.2 κγ
- γάλα 680 ml
- μαργαρίνη με βούτυρο 25 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- σοκολάτα γάλακτος 250 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ
350 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. χλιαρό νερό 1 κ.γ. ξίδι ή ρακί 1/5 κ.γ. αλάτι 680 ml γάλα 25 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora ¼ κ.γ. αλάτι 100 γρ. ζάχαρη 55 γρ. αλεύρι 40 γρ. κορν φλάουρ 2 κρόκους αβγών 1 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 200-250 γρ. σοκολάτα γάλακτος...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr