56
Υλικά 3 κουτ σουπ κουσταρ μπαουντερ 2 κούπες γάλα 100 γρ βιταμ Εκτέλεση Προσθέτουμε το αλεύρι και το κουσταρ, ανακατεύουμε με το σύρμα. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο κλείνοντας το με σελοφάν. Διπλώνουμε να κλείσει και κόβουμε με αλευρωμένο μαχαίρι στη μέση και μετά σε κάθετες λωρίδες περίπου 1 ½ εκ. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Δεν ξεχνώ
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com