Αφράτο κέικ με φρέσκα μύρτιλλα

Καταχωρήθηκε στις 28/05/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Στην Αμερική το αποκαλούν κέικ αφρό, γιατί είναι το πιο αφράτο γλυκό που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Το μυστικό του; Δεν έχει βούτυρο, ενώ τα αυγά μπαίνουν χώρια, με τα ασπράδια να έχουν χτυπηθεί προηγουμένως σε αφράτη μαρέγκα! Το σερβίρουμε με απολαυστικά παγωμένα μύρτιλλα!...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!