101
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- ροδάκινα 3 τμχ
- σταφύλι γλυκό 10 κγ
- αλεύρι 200 γρ
- ζάχαρη 160 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 120 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Το συναίσθημα ότι το απλό είναι το καλύτερο είναι σχεδόν πάντα αληθινό όταν ασχολείσαι με πρωταρχικά, φρέσκα, άριστα εποχιακά συστατικά. Ξέροντας πως ο Ιούνιος είναι η κορυφή της εποχής των ροδάκινων, τι καλύτερο συστατικό για ένα απλό, αλλά και εντυπωσιακό επιδόρπιο. Φρέσκα, καλοκαιρινά, γλυκά & ζουμερά τα ροδάκινα μάς δίνουν την ευκαιρία να τα απολαύσουμε με πολλούς τρόπους, πρωτίστως σε γλυκά επιδόρπια μα και σε αλμυρές γεύσεις, σε ποτά & smoothies ή σε κομπόστες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es