92
Υλικά
- βιτάμ 130 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 315 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2.25 κγ
- αλάτι 0.75 κγ
- ζάχαρη 300 γρ
- φράουλες 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 180 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- λιμοντσέλο 1 φλ
- αφρώδες κρασί 1 φλ
- τυρί κρέμα 510 γρ
- κρέμα γάλακτος 470 γρ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
130 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 315 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ¾ κ.γ. αλάτι 300 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. ζάχαρη (για να πασπαλίσουμε τις φράουλες) 2 αβγά 180 γρ. γάλα 1 κ.γ. υγρή βανίλια 20 φράουλες 2 κ.γ. ζάχαρη 1 φλ. λιμοντσέλο ή ροζέ αφρώδη οίνο (προαιρετικά για μαρινάρισμα στις φράουλες) 510 γρ. τυρί κρέμα 470 γρ. κρέμα γάλακτος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr