Απλό κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Καταχωρήθηκε στις 06/02/13

199 Ψήφοι Ψήφισε

Έχω αντικαταστήσει εδώ και χρόνια τη μαργαρίνη στα κέικ με καλό κρητικό ελαιόλαδο. Σε μερικές περιπτώσεις προτιμώ να χρησιμοποιώ βούτυρο ή μείγμα βουτύρου με ελαιόλαδο, αλλά στα «καθημερινά» μας κέικ βάζω σκέτο ελαιόλαδο. Βέβαια , το ελαιόλαδο είναι δικής μας παραγωγής πολύ χαμηλής οξύτητας και όπου και αν χρησιμοποιηθεί δεν έχει βαριά μυρωδιά ή παράξενη γεύση....

Διάβασε τη συνταγή στο http://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

3 Σχόλια 

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!