59
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ
- καρυδέλαιο 80 ml
- σιρόπι σφένδαμου 0.5 φλ
- μέλι 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- μπανάνες 3 τμχ
- γάλα αμυγδάλου 0.25 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαύρη σοκολάτα 100 γρ
Είσαστε κι εσείς από εκείνους που αφήνουν τις μπανάνες στον πάγκο τις κουζίνας για μέρες? Και που όταν μαυρίσουν πια, αναρωτιέστε γιατί δεν τις αξιοποιήσατε? Κι εγώ το ίδιο…. Μου αρέσουν πολύ οι μπανάνες, αλλά συνήθως έχω κι άλλα φρούτα στο σπίτι που μου αρέσουν περισσότερο, ειδικά το καλοκαίρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr