Βουτυρένιο κέικ πορτοκαλιού έξτρα αφράτο!

Καταχωρήθηκε στις 13/02/11

9 Ψήφοι Ψήφισε

Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν μένει ζύμη πάνω στα δοντάκια! Τόσο απλά. ~Το εξαιρετικό με αυτό το κέικ είναι ότι γίνεται απίστευτα αφράτο κι ελαφρύ.~Επειδή δεν φουσκώνει και θα βγει "χαμηλό" το κέικ, προτιμήστε μια ορθογώνια και μικρή φόρμα ψησίματος.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pastrychef.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!