121
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- γάλα 270 ml
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- φράουλες 400 γρ
- εσάνς φράουλας 5 σταγ
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένη Βούτυρο 200 γρ λιωμένο Γάλα 270 ml χλιαρό Αυγά 4 σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 300 γρ + 2 κουταλιές σούπας Πορτοκάλι 1 τεμ ξύσμα και χυμό Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι γλυκού Φράουλες 400 γρ Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr