59
Υλικά
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αλεύρι 140 γρ
- σιμιγδάλι 180 γρ
- ινδοκάρυδο 40 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 245 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
Υλικά για μια φόρμα 22εκ.: 100γρ. βούτυρο 200γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 180γρ. σιμιγδάλι 40γρ. ινδική καρύδα 2κ.γ. μπέικιν πάουντερ 4 αυγά 245γρ. γιαούρτι (2%) Ξύσμα 1 πορτοκαλιού 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας (ή 1 φακελάκι)
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com