388
Υλικά
- ινδοκάρυδο 1.5 κούπα/ες
- φαρίνα 1.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βούτυρο 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- γάλα 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- βούτυρο 2 κσ
- γάλα 1.5 λτ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 5 κσ
- κρόκοι 3 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- βανίλια 2 τμχ
- φυτική σαντιγί 1 συσκ
Yλικά Για την βάση 1+1/2 κούπα ινδική καρύδα 1+1/2 κούπα φαρίνα 1 κουτ. γλυκου μπέικιν 2/3 κούπας βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 3 αυγά 2/3 κουπας γάλα ξύσμα πορτοκαλιού Σιρόπι 1+1/2 κούπας ζάχαρη 1+1/2 κούπας νερό 2 κουταλιές σούπας βούτυρο ξύσμα λεμονιού βανίλια Για την κρέμα 1 +1/2 λίτρο γάλα 6 κουτ.σούπας κόρν φλάουρ 5 κουταλ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό 3 κρόκους 1 ποτήρι νερού ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα από λεμόνι Για την επικάλυψη 1 συσκευασία γκαρνί λίγο τριμμένη ινδική καρύδα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com