77
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κακάο 2 κσ
- βούτυρο 115 γρ
- ζάχαρη 115 γρ
- αυγά 1 τμχ
- λευκό ξύδι 1 κγ
- γάλα 125 γρ
- buttermilk 125 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 1 κγ
- μέλι 1.5 κσ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 0.5 κγ
- ινδοκάρυδο 3 κσ
Απλή και νόστιμη συνταγή για υπέροχα κι αφράτα καπ-κέικς κόκκινο βελούδο (red velvet cupcakes). Ετοιμάζονται σαν καπ-κέικς με άρωμα βανίλια και κακάο και προστίθεται κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για red velvet αποτέλεσμα. Όσο για την επικάλυψη, αντί για βουτυρόκρεμα (buttercream) ή γλάσο (frosting) επιλέγουμε χρωματισμένη ινδική καρύδα για πιο απλή και ελαφριά πρόταση διακόσμησης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr