74
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρόκοι 5 τμχ
- ασπράδι 5 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 3 κσ
- κακάο 25 γρ
- ζάχαρη 10 γρ
- γάλα 3 κσ
- καστανή ζάχαρη 4 κσ
Υλικά συνταγής Για τη ζύμη βανίλιας: 250 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη, ψιλή κρυσταλλική 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 5 αυγά, χωριστά οι κρόκοι και τα ασπράδια 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 3 κ.σ. γάλα Για τη ζύμη σοκολάτας: 25 γρ. (3 1/2 κ.σ. κοφτές) κακάο 10 γρ. (1 κοφτή κ.σ.) ζάχαρη 3 κ.σ. γάλα Για το πασπάλισμα του ταψιού: βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου 3-4 κ.σ καστανή ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com