Κέικ γεμιστό με λεμόνι και μαρέγκα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 19/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Κέικ 400 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 140 γρ. λευκά αμύγδαλα 40 γρ. πικραμύγδαλα 600 γρ. ρυζάλευρο (όχι η βρεφική κρέμα, αλλά αυτό που πωλείται στα ράφια με τα έθνικ προϊόντα ή χύμα σε  μπακάλικα και σε καταστήματα με υγιεινές τροφές) 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!