92
Υλικά
- φράουλες 250 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 3 κσ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη 140 γρ
- αραβοσιτέλαιο 120 ml
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 50 γρ
- φαρίνα 180 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- λευκή σοκολάτα 200 γρ
Υλικά για φόρμα ή ταψάκι 22-24 εκ.: Για τα φρούτα: 250 γρ.κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα σε κομμάτια, αν είναι φράουλες 1 βανίλια 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή Για το κέικ: 3 αβγά 140 γρ. ζάχαρη άχνη 120 ml αραβοσιτέλαιο 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 50 γρ. αμυγδαλόσκονη 180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 200 γρ. λευκή σοκολάτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr