99
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαύρη ζάχαρη 350 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- γάλα φρέσκο 400 ml
- αυγά 4 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- τεντούρα 1 κσ
Υλικά 500gr αλεύρι (κοσκινισμένο, μαζί με 1 κ.γ. Baking powder ) 350 gr μαύρη Ζάχαρη 250γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας (σε θερμοκρασία δωματίου) 400ml γάλα φρέσκο 4 αυγά 1 κ.σ. κανέλα 1 κ.σ. τεντούρα
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com