89
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 240 γρ
- ασπράδι 10 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- βανιλίνη 0.25 κγ
- κανέλα 1 κγ
Απλό αλλά εξαιρετικά αφράτο είναι τούτο το κέικ. Θα το βουτήξουμε στο γάλα ή στον καφέ. Υλικά 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 10 ασπράδια αυγών μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικών 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι 1/4 κουτ. γλυκού βανιλίνη 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr