200
Υλικά
- λάδι 0.75 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- φαρίνα 1 πκτ
- κακάο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Το κλασικό κεικ που φτιάχνουμε όλοι αλλα με λάδι αντι για βούτυρο και γιαούρτι. Με τις ίδιες δοσολογίες μπορείς να κάνεις παραλλαγες. 3/4 φλ. λάδι 1 1/2 φλ. ζάχαρη ξύσμα ενος πορτοκαλιού 4 αυγά 1 κεσεδάκι γιαούρτι 3/4 φλ. χυμό πορτοκάλι 1 κ.γλ. σόδα 1/2 κ.γλ. αλάτι 1 βανίλια 1 πακέτο (500 γρ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κ.σ. κακάο 1/2 κ.γλ. μπείκιν λίγο γάλα άχνη για το τέλος
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr