72
Υλικά
- ελαιόλαδο 250 ml
- αραβοσιτέλαιο 250 ml
- αυγά 4 τμχ
- καστανή ζάχαρη 360 γρ
- πορτοκαλί κολοκύθα 350 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- φαρίνα 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- σταφίδες μαύρες 100 γρ
- καρύδια 100 γρ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 5 κσ
- βούτυρο 125 γρ
250 ml ελαιόλαδο και αραβοσιτέλαιο 4 αβγά 360 γρ. ζάχαρη καστανή 350 γρ. κολοκύθα πορτοκαλί τριμμένη στον τρίφτη και καλά στυμένη ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. κανέλα 1 κ.γλ. τζίντζερ σκόνη 1 πρέζα αλάτι 100 γρ. σταφίδες ξανθές και μαύρες 100 γρ. καρύδια χοντροκοπανισμένα 200 γρ. τυρί κρέμα 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. βούτυρο λίγη κανέλα λίγο τζίντζερ σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr