Κέικ με λεμονάδα

Καταχωρήθηκε στις 11/10/12

9 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 2½ φλιτζ. ζάχαρη5 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου3/4 φλιτζ. λεμονάδα με ανθρακικό (αναψυκτικό) σε θερμοκρασία δωματίου Ξύσμα από 2 λεμόνια (ακέρωτα)2 κ.σ. χυμό λεμονιού1 πρέζα αλάτι225 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου400 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένοΓια το χρωματιστό γλάσο1 φλιτζ. ζάχαρη άχνη1 κ.σ. χυμό λεμονιού Χρώμα ζαχαροπλαστικής, κίτρινο ή πράσινο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!