47
Υλικά
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- αυγά 3 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
Υλικά : 3 ½ φλτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ 2 κ.γ μαγειρική σόδα ¼ κ.γ αλάτι 2 φλτζ στραγγιστό γιαούρτι 10% ή 2% 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας Ξύσμα 1 λεμονιού ή πορτοκαλιού 1 ½ γλτζ ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 1 φλτζ ελαιόλαδο Ζάχαρη άχνη Φετες λεμόνι ή πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr