50
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- στέβια 55 γρ
- ελαιόλαδο 120 ml
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κφτ κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1 κφτ κγ
- τζίντζερ 1 κφτ κγ
- αλάτι 1 τσιμπ
- κουβερτούρα λευκή 50 γρ
- ινδοκάρυδο 2 κσ
Δευτερα σημερα, και η Notoula μας διαβεβαιωνει οτι ειναι η καταλληλη ημερα για ενα αφρατο κεκακι, ωστε να ξεκινησει γλυκα η εβδομαδα μας! Ιδου λοιπον και το δικο μου Κεϊκ της Δευτερας! Σας ειχα πει οτι δεν τελειωσα ακομη με τα κεϊκ λαχανικων! Μετα το παντζαρι , την κολοκυθα και το κολοκυθακι, σειρα εχει ... η μελιτζανα! Ναι, καλα ακουσατε μελιτζανα! Την συνταγη την ειδα εδω και ο προκληση για να το φτιαξω ηταν πολυ μεγαλη! Επι τω εργω λοιπον με τις απαραιτητες τροποποιησεις, ωστε να προσαρμοστει η συνταγη στις δικιες μας προτιμησεις. Η παρουσια της μελιτζανας δεν γινεται αντιληπτη, αφου υπερισχυουν τα αρωματα των μπαχαρικων, αλλα προσθετει την σχετικη υγρασια στην ζυμη. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα στεβια, που αφαιρει θερμιδες χωρις να αφαιρει γευση!...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com