340
Υλικά
- παντζάρια 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι 200 γρ
- αμύγδαλα 75 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα ιδιαίτερο και πεντανόστιμο κέικ!
Υλικά 250 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο 4 αυγά 200 γρ. αλεύρι 75 γρ. λευκά αμύγδαλα, τριμμένα σε σκόνη 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
Υλικά 250 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο 4 αυγά 200 γρ. αλεύρι 75 γρ. λευκά αμύγδαλα, τριμμένα σε σκόνη 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr