57
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- κακάο 140 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- βούτυρο αγελάδος 230 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- αυγά 5 τμχ
- κρέμα γάλακτος 120 γρ
- γάλα φρέσκο 120 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- σταγόνες κουβερτούρας 100 γρ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 2 φακ
Υλικά Για το κέικ 230 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ + λίγο επιπλέον για τη φόρμα 140 γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 30 γρ. Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 1½ κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι 230 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κύβους, + λίγο επιπλέον για τη φόρμα 400 γρ. ζάχαρη 5 αυγά 120 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 120 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr