80
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 500 γρ
- ζάχαρη 280 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- πορτοκάλι 2 -
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 3 σταγ
- φαρίνα 250 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- γάλα 0.5 ποτ
- κακάο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- Grand Marnier 1 κγ
Υλικά Για την κρέμα Πορτοκάλια 500 γρ από τον χυμό τουςΖάχαρη 80 γρ Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 50 γρ Πορτοκάλι 1 μόνο το ξύσμα τριμμένο Χρώμα ζαχαροπλαστικής 2-3 σταγόνες κίτρινο Για το κέικ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Ζάχαρη 200 γρ Βούτυρο 125 γρ λιωμένο Γάλα 1/2 ποτήρι Κακάο 3 κουταλιές σούπας Πορτοκάλι 1 ξύσμα τριμμένο και χυμό Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κουταλάκι γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr