138
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- γάλα 270 ml
- φαρίνα 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κουβερτούρα 120 γρ
Υλικά Αυγά 5 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 300 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Πορτοκάλι 1 τεμ ξύσμα και χυμό Γάλα 270 ml Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 120 γρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr