43
Υλικά
- μαργαρίνη 125 γρ
- χυμός λεμονιού 145 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- πορτοκάλι 1 τμχ
- γάλα 50 ml
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- φαρίνα 250 γρ
- πολύχρωμη τρούφα 8 κσ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
Υλικά συνταγής για τα μάφινς 125γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100ml χυμός πορτοκάλι-λεμόνι (φυσικός) 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) 50ml γάλα 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλιτζ. ζάχαρη 1 βανίλια 1 κ.γ. τζίντερ τριμμένο ψιλό ή 1/4 κ.γ. σκόνη 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 6-8 κ.σ. πολύχρωμη τρούφα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr