310
Υλικά
- αλεύρι 250 γρ
- μάνγκο 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 80 γρ
- γάλα 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
Ζουμερό, σαρκώδες, με γλυκιά γεύση και ινώδη υφή είναι το μάνγκο. Εξωτικό, για εμάς, φρούτο, με το ντελικάτο άρωμα, την ιδιαίτερη γεύση, την πορτοκαλόχρωμη σάρκα και με τόπο καταγωγής την Ινδία. Μεταμορφώθηκε σε ένα εξίσου νόστιμο, πορτοκαλένιο, υγρό, μαστιχωτό και ζουμερό κέικ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es