203
Ένα πολύ ωραίο κέικ που, αν και είναι νηστίσιμο, γίνεται πάρα πολύ αφράτο και έχει καταπληκτική γεύση.
Ο συνδυασμός κανέλλας, μοσχοκάρυδου, πορτοκαλιού και σοκολάτας, δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, που εντυπωσιάζει.
Την συνταγή μού την έδωσε η καλή μου φίλη Σταυρούλα.
Ο συνδυασμός κανέλλας, μοσχοκάρυδου, πορτοκαλιού και σοκολάτας, δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, που εντυπωσιάζει.
Την συνταγή μού την έδωσε η καλή μου φίλη Σταυρούλα.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com