274
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 260 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- μαγιά μπύρας 15 γρ
- βανίλια 1 δόση
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μέλι 10 γρ
- γάλα 2 κσ
Τα γλυκά των Χριστουγέννων έχουν μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Ένα από αυτά που έχουμε ξεχωρίσει είναι το Pandoro (παντόρο), τo χριστουγεννιάτικο κέικ των Ιταλών που μαζί με το πανετόνε έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο κέικ ψημένο σε φόρμα με σχήμα αστεριού που ξεχωρίζει για την αέρινη υφή του και την θεσπέσια γεύση του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr