Καταχωρήθηκε στις 21/12/16
Υλικά
- αλεύρι σκληρό
- βούτυρο
- αυγά
- κρόκοι
- ζάχαρη και 6 ακόμα υλικά
Τα γλυκά των Χριστουγέννων έχουν μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Ένα από αυτά που έχουμε ξεχωρίσει είναι το Pandoro (παντόρο), τo χριστουγεννιάτικο κέικ των Ιταλών που μαζί με το πανετόνε έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο κέικ ψημένο σε φόρμα με σχήμα αστεριού που ξεχωρίζει για την αέρινη υφή του και την θεσπέσια γεύση του.