103
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- καστανή ζάχαρη 125 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- καλαμποκέλαιο 0.25 κούπα/ες
- βανίλια 0.5 κγ
- βανιλίνη 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 375 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- φράουλες 700 γρ
- καστανή ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- λεμόνι 2 κγ
Υλικά της συνταγής μας Για τη βάση 250 γρ.
σιμιγδάλι ψιλό 125 γρ.
ζάχαρη καστανή 250 γρ.
γιαούρτι 2% στραγγιστό 1 κ.γλ. μπέικιν 1 μεγάλο αυγό 1/4
κούπας καλαμποκέλαιο 1/2
κ.γλ. βανίλια ή βανιλλίνη Σιρόπι 375 γρ.
ζάχαρη καστανή 1 1/2
κούπα νερό 1 κ.σ. χυμό λεμόνι Υπόλοιπα υλικά 700
γρ. φράουλες virginia 1/2
κούπα καστανή ζάχαρη 1/3 κούπας νερό 2 κ.γλ.
λεμόνι
σιμιγδάλι ψιλό 125 γρ.
ζάχαρη καστανή 250 γρ.
γιαούρτι 2% στραγγιστό 1 κ.γλ. μπέικιν 1 μεγάλο αυγό 1/4
κούπας καλαμποκέλαιο 1/2
κ.γλ. βανίλια ή βανιλλίνη Σιρόπι 375 γρ.
ζάχαρη καστανή 1 1/2
κούπα νερό 1 κ.σ. χυμό λεμόνι Υπόλοιπα υλικά 700
γρ. φράουλες virginia 1/2
κούπα καστανή ζάχαρη 1/3 κούπας νερό 2 κ.γλ.
λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com