51
Αυτό το κέικ είναι της Μαργαρίτας μας και από τότε που το έφτιαξα για πρώτη φορά το λάτρεψα, για την απίθανη σοκολατένια γεύση του αλλά και την απίστευτη ευκολία παρασκευής του!Μαργαρίτα μου αφιερωμένο σε εσένα……Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε την ζύμη.Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά.Σιροπιάζουμε το κρύο κέικ και ρίχνουμε αμέσως τις τριμμένες γουβερτούρες για να λιώσουν από τη ζέστη του σιροπιού!
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com