by admin

Σοκολατένιο κεικ χωρίς αλεύρι, με ολόκληρα πορτοκάλια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρόκειται για ένα πολύ – πολύ νόστιμο κεικ αμυγδάλου χωρίς γλουτένη. Το βασικό του υλικό που είναι το αμύγδαλο θα πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο νόστιμο. Επιπλέον, επειδή τα πορτοκάλια χρησιμοποιούνται ολόκληρα, είναι προτιμότερο να είναι βιολογικά αν υπάρχει η αυτή δυνατότητα. Τέλος το κέικ αυτό είναι στιβαρό και ζουμερό σαν να είναι σιροπιασμένο. Το πορτοκάλι δίνει απλόχερα την υγρασία του και το κρατάει φρέσκο ακόμα και μετά από 3-4 μέρες!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com