Σοκολατένιο κεικ χωρίς αλεύρι, με ολόκληρα πορτοκάλια

Καταχωρήθηκε στις 23/02/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πρόκειται για ένα πολύ – πολύ νόστιμο κεικ αμυγδάλου χωρίς γλουτένη. Το βασικό του υλικό που είναι το αμύγδαλο θα πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο νόστιμο. Επιπλέον, επειδή τα πορτοκάλια χρησιμοποιούνται ολόκληρα, είναι προτιμότερο να είναι βιολογικά αν υπάρχει η αυτή δυνατότητα. Τέλος το κέικ αυτό είναι στιβαρό και ζουμερό σαν να είναι σιροπιασμένο. Το πορτοκάλι δίνει απλόχερα την υγρασία του και το κρατάει φρέσκο ακόμα και μετά από 3-4 μέρες!

Διάβασε τη συνταγή στο https://laxtaristessyntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!